ZHE TRADING B.V. IS AL

SINDS 1981 ACTIEF IN DE MECHANISATIE

Voor onze grote klantenkring in de diverse sectoren zijn wij constant op zoek naar nieuwe innovatieve en de beste producten in de markt.

Om ons programma uit te breiden en completer te maken zijn wij sinds 2015 gestart met de import van Ilmer producten, Ilmer levert u onder anderen cirkelmaaiers, heftmasten en achterladers. Ilmer producten worden gebouwd en ontwikkeld in Tirol ( Italië ), het hart van de hardfruitsector. Ilmer werkt nauw samen en houdt rekening met de wensen van de klant. Dit resulteert in een perfecte, functionele, professionele en hoogwaardige fruitteelt machine.

In 2018 hebben we onderstaande merken/producten toegevoegd aan ons programma om u als klant een completer programma te kunnen bieden;

Rinieri SRL is producent van schoffel-, grondbewerking,- snoei- en klepelmachines. Rinieri bestaat al sinds 1920, begonnen als smid en half jaren ’40 gestart met produceren van machines voor in de fruitteelt. Hedendaags produceren ze 70 verschillende typen machines met totaal 250 modellen in eigen huis ontworpen en geproduceerd door een team van 50 werknemers.

Zanon SRL is producent van snoeischaren, versnipperaars, klepelmaaiers en rotorkopeggen. De geschiedenis van Zanon is begonnen in de jaren 60. Van een kleine werkplaats in ’64 tot een grote organisatie op de dag van vandaag met een productie van 50.000 machines per jaar door 110 werknemers.

Als u op zoek bent naar een nieuwe cirkelmaaier, klepelmaaier, heftmast, schoffelmachine, snoeimachine of achterlader heeft u natuurlijk allerlei vragen, wensen en verlangens. Want welke werkzaamheden wilt u ermee gaan doen en hoeveel vermogen en capaciteit moet de machine dan hebben? Daar wilt u zich zo goed mogelijk op oriënteren en laten informeren! Neem daarom telefonisch of per mail contact op met één van onze specialisten, wij helpen u graag vooruit !

GOEDE KWALITEIT FRUITTEELT MACHINES MET DE SERVICE VAN ZHE!